E-mail: Habex@Habex.hu
Telefonszám: +3670/42-12-786
Kenhető poliutetán szigetelés. A tökéletes víz- és hőszigetelés.
betöltés

Cégbemutatkozó

Családi vállalkozásunk fő irányelve, hogy azt a technológiát kivitelezzük, amellyel véglegesen megszüntetjük, illetve új tetők esetében kizárjuk a beázást. Elsődleges szempont a már említett VÉGLEGES kifejezés, mert tudjuk mennyi problémát tud okozni a nem megfelelő vízszigetelés. Megtaláltuk azt a 2 bevonatot, melyek bizonyítottan a legjobb vízszigetelők.
A Szen-ESz 2008 Group elhivatott, hogy a legjobb és legújabb technológiával korszerűsítse a lakóházát, műhelyét, mezőgazdasági, ipari telephelyét, vagy akár kisteherautóját. Célunk, hogy mindenki megismerjen egy olyan szigetelési formát, mely nagy mértékben megváltoztatja az energetikai kiadásainkat. Cégünk csak és kizárólag szakembereket alkalmaz akiket folyamatosan képez, hogy Ön korrekt, gyors és precíz csapattal kivitelezze azt, amit megálmodott.
A csoport elindulása óta két nagyon fontos alapelvünk van:
„A hosszú barátság titka a pontos elszámolás” Munkatársaink minden esetben lézerrel pontosítják a szigetelendő felület tényleges méretét, és tanácsokat adnak annak érdekében, hogy megértse és megismerje hogyan lesz még hatékonyabb a szigetelés.
„Vagy korrektül, precízen és eredményesen, vagy SEHOGY” Sok megrendelő sajnos nem ismeri a szórt purhab tényleges tulajdonságát, így néha nincsenek tisztában, hogy hova milyen vastagságú hab ajánlott. Fontos kiemelni, hogy az elveink több éves tapasztalatra alapszanak, és célunk nem minden esetben az, hogy a legvastagabb szigetelést ajánljuk, hanem célunk a LEGHATÉKONYABB szigetelést ajánlani.

Munkatársaink