E-mail: Habex@Habex.hu
Telefonszám: +3670/42-12-786
Kenhető poliutetán szigetelés. A tökéletes víz- és hőszigetelés.
betöltés

Lapostető szigetelés

A régi, szokványos bitumenes lapostető szigetelés elavult, kényes eljárás, mivel a hibaforrás lehetősége igen nagy. Minden egyes problémát egyedileg kell megvizsgálni. Az időszakos ellenőrzések elmaradása, a hibák gyors kijavításának elmaradása rengeteg gondot okozhat. Az anyag elöregedéséből adódóan berepedezhet, gyűrődhet, szakadhat, stb., ezáltal fokozott a beázás veszélye.

A szórt purhab szigetelés alkalmazásával egy olyan korszerű rendszert építhetünk ki, amely összefüggő réteget képez, teljesen kizárva a dilatációs problémákat, az anyag öregedéséből adódó beázást. Az esetek nagy többségében a régi szigetelésre is tudunk fújni, a bitumenes rétegre egyből felhordható a hab, de a kivitelezés megkezdése előtt mindenképp szükséges megtekinteni a hőszigetelendő felületet.

Lapostetők szigetelésénél egy keményebb habtípus kerül felhordásra a mechanikai sérülések elkerülése érdekében. A szórt purhab szigetelést lapostetőkön egy UV védő festékkel zárjuk le. Lapostetők esetében is fontos megjegyezni a gyorsaságot, ugyanis vastagságtól függően napi 300 m2 is szigetelhető a kivitelezés folyamán.